Важно запазено

Парк хотел Дряново***Парк хотел Дряново Хотел „Свети Стефан“Свети Стефан Хотел „Фантазия“Апартхотел Гренада
Хотел „Делфин“***Делфин Хотел „Извора“Хотел Извора Хотел „Премиер“****Хотел Премиер
Къща за гости „Света Елена“Изгрева Къща за гости „Сава Купеца“Къща за гости Сава Купеца Къща за гости „Дрийм“Къща за гости Дрийм
Къща за гости „При братята“Къща за гости При братята Къща за гости „Любима“Къща за гости Любима Вила „Михаиловата къща“Михаиловата къща

Този сайт е предназначен за посетители, които желаят да организират своята почивка, да се информират за актуалните туристически дестинации, да прочетат авторски статии за туризъм в България и чужбина, да се забавляват, да мечтаят, да пускат съзнанието си да пътува.

Turizmo.bg има за цел да развива туризма в България и да подобрява културата на пътуване на своите читатели, както и да бъде ценен справочник при организиране на почивка, пътуване, екскурзия. При нас ще намерите информация за услуги в туристическия сектор, видове туризъм, паметници на културата, природни забележителности, маршрути, непознати кътчета и други.

Нашата платформа ви дава възможност да направите сравнение в trivago, да споделяте и коментирате различни статии, дестинации,актуални оферти и предстоящи събития.

Приятно пътуване с turizmo.bg!

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress