Вилно селище Бора

Вилно селище Бора е разположено в борова гора, на тихо и спокойно кътче в близост до къмпинг „Корал”.Намира се на 200м от морския плаж и на 500м от курортното село Лозенец.Вилно селище Бора е заобиколено от няколко реки, подходящи за риболов и множество, почти девствени и обрасли с гора, пясъчни заливчета с широки плажни ивици.Съчетанието на прохладата на боровата гора и морето, ще направят лятната Ви ваканцията незабравима.

Комплекс „БОРА” разполага със собствени парк-градина за отдих, безплатен паркинг, детски кът, заведение за хранене и лятно барбекю за общо ползване.На разположение на гостите се предлагат 4 единични стаи, 8 – двойни стаи, 8 – тройни стаи.Четири апартамента за двама + един,8 апартамента за 4+2 и 8 апартамента за 2+2 човека. Базата е е модерно обзаведени, според изисванията на нормите за конфорт и удобства. Разполага със самостоятелни санитарни възли и тераси с изглед към морето или гората, обзавеждането е с хладилници, телевизори с кабелна телевизия, интернет, а апартаментите са с климатик. Почивката, която Ви предлагаме е изпъстрена от удоволствия, релакс и развлечения. Тук има всичко, за което си мечтаете: истински пясъчни плажове, лазурно и бистро море в комбинация със скалист нос, осигуряващи чудесни възможности за водни спортове – сърф, кайт, яхтинг.

Макар че Лозенец е малък курорт, нощният живот тук е много динамичен. Заради комбинацията от екстремни изживявания и активни нощни емоции, Лозенец е предпочитано място от младите летовници.

Контакти:
Комплекс Бора
Телефон: 0898 444 371
E-mail: office@complexbora.com
Уебсайт: complexbora.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress