Екокъща Жеравна

Предлагаме Ви комбинация от автентична възрожденска обстановка и съвременен лукс. Екохотел ЖЕРАВНА предлага 15 места в реставрирана и обновена възрожденска къща с 300-годишна история.Уникално съчетание от духа на миналото и лукса на настоящето.Хотелът е типична жеравненска къща, паметник на културата и архитектурата, разположена на главната туристическа улица в центъра на селището-архитектурен резерват.Къщата е двуетажна, с типично разположение на помещенията. След реставрацията и обособяването й като хотел, тя се превърна в уникално за страната ни съчетание от духа на миналото и лукса на настоящето.

Стаите за гости са 5, всяка една издържана в стил, съчетаващ комфорта и лукса, с фолклора и автентичната самобитност. Всяка от стаите има самостоятелен санитарен възел, мини-бар, сейф за съхранение на ценности, телевизор със сателитна телевизия.Всички стаи са с напълно запазен архитектурен стил, с ръчно изработени елементи и дърворезби.Отоплението е организирано с локално парно. Хотелът разполага с автономно електрозахранване, покриващо нуждите му от електроенергия при необходимост.
Обслужването е 24 часово.
Любителите на риболова могат да опитат късмета си за пъстърва на р. „Котленска“.Гората е лесно достъпна, богата на растителни и животински видове, гъби и билки. Възможност за езда и пешеходни екскурзии по организирани еко-пътеки.
Цени за нощувка 21лв.,деца до 5г. безплатно.

Контакти:
Телефон за контакти и резервации:
0889 67 27 32
Уеб сайт : ecohotel.jeravna.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress