Игра с награди от хотел „Премиер“

10.04.2014 до 10.05.2014

Скъпи Гости и Клиенти на хотел „Премиер“,

изненадите по случай 10 годишнината на нашия – Ваш хотел продължават!

Възползвайте се от възможността да се включите в игрите с атрактивни награди, а ние ще се погрижим да Ви зарадваме с оригинален подарък.

Станете част от нашия празник!

Моля прочетете настоящите правила много внимателно.

С участието си в играта Вие ги приемате и се съгласявате с тях.

ЕТО КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА СПЕЧЕЛИТЕ:


КАК ДА УЧАСТВАТЕ?


  1. ИГРА  „Честно казано за хотел „Премиер“
  1. Дайте своите оценка и коментар на страницата на хотел „Премиер“ в Tripadvisor.com тук . Можете да се регистрирате на Tripadvisor.com (само ако все още не сте регистрирани), но може да коментирате и чрез Вашия фейсбук акаунт.
  2. Изпратете ни имейл на office@hotelpremier-bg.com с Вашите пълни имена и името, под което е написан коментара в tripadvisor.com, както и Ваши контакти за обратна връзка.
    1. ИГРА „Моето впечатление от хотел „Премиер”

Публикувайте ПОСЛАНИЕ, спомен, впечатление, преживяване, свързано с хотел „Премиер“ на стената на страницата ни във Facebook, която отговаря на следните условия:

1. Да не се повтаря с постинг, който вече е публикуван от друг участник в играта. Повтарящите се постинги и такива, които са публикувани вече от друг участник или от един и същ участник, се изтриват.

2.    Публикуването става в най-горната част на стената ни във Facebook, където пише “Споделете” и има поле, трябва да кликнете върху “Публикувай” и да напишете Вашето послание. След като направите това, Вашето послание трябва да се покаже на стената ни. Ако не присъства на стената ни, не участва в играта.

Имате право да участвате по веднъж във всяка от игрите (веднъж в играта „Моето впечатление от хотел „Премиер” и веднъж в играта „Честно казано за хотел „Премиер“)

3.  Играта „Моето впечатление от хотел „Премиер” ще спечелят участниците с най-интересно и оригинално послание.

4. Пeчелившите се обявяват на стената на страницата ни във Facebook.

5.    Хотел „Премиер” не поема ангажимент да търси персонално чрез съобщения или постинги спечелилите участници.

6.    Печелившите трябва да изпратят най-късно до 20.05.2014 г. на e-mail: hotel.premier@abv.bg своите: две имена, които съвпадат с имената от профила във Фейсбук, с който е участвано в играта. Допълнително е нужно да изпратят и град, пълен адрес и телефон. В случай, че спечелил участник не изпрати своите данни до указания срок, ние ще изберем нов печеливш участник и ще го обявим на стената във Фесбук, като същия ще има 5 работни дни да изпрати своите данни.

7.    Eдин участник може да спечели само една награда.

8.Не се предоставя паричната стойност на наградите.

9. Ако има разминаване в имената – от профила във Facebook, с който е участвано, и имената на получателя по лична карта, наградата НЕ се връчва.

10.Наградите могат да се използват в период 10. 05 .2014 – 30. 09. 2014 г. след като направите резервация на: Отдел резервации: Тел: 062 615555, GSM: 0886 05 65 65 Факс: 062 603850 ; e-Mail: hotel.premier@abv.bg

11. Участници, които не спазват правилата и чиито действия изглеждат некоректни и/или от фалшиви профили ще бъдат дисквалифицирани.

12. Хотел „Премиер” не поема ангажимент да следи предварително (преди деня за обработка на резултатите) кой не спазва правилата и да го предупреждава!

13. Хотел „Премиер” си запазва правото да допълва и променя тези правила, като уведомява за промените на стената на страницата във Facebook.

14. Играта не е свързана с Facebook и не е спонсорирана, одобрявана или организирана от Facebook. Facebook е изключен от всякаква отговорност. Получателят на всички данни, изпратени от участника, не е Facebook, а е Поликомерс – СГ ЕООД. Изпратените данни ще се използват само за настоящата игра.

15. Игрите започват на 10.04.2014 г. и приключва на 10.05.2013 г. в 23.59.00 часа.

Наградите:

  1. В играта „Честно казано за хотел „Премиер” ВСИЧКИ ПЕЧЕЛЯТ 30% ОТСТЪПКА от цените на всички, предлагани услуги в хотела и 20% отстъпка от всички пакетни оферти, публикувани на сайта на хотела hotelpremier-bg.com.

  1. Игра „Моето впечатление от хотел „Премиер”. До 10.05.2014 г., трима от вас ще спечелят 1- ва, 2-ра и 3-та награда:

3-та награда – уикенд за двама в Парк хотел Дряново, гр. Дряново, с включени, две нощувки за двама в двойна стая, две закуски, два обяда, две вечери!

2-ра награда – уикенд за двама в хотел „Извора“, Арбанаси, с включени, две нощувки за двама в двойна стая, две закуски, два обяда, две вечери!

1-ва награда – петдневна почивка в хотел „Премиер“ за двама с включени пет нощувки в двойна стая с панорамен изглед към Старо Търново и крепостта „Царевец“, пет закуски, пет вечери, ползване на открит външен басейн с панорама 360 градуса, безплатен паркинг, WiFi интернет!

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress