Какво да посетите в Бали

Без значение каква е причината да посетите това живописно място, следва списък с най-важните места, на които трябва да отделите внимание.

Ubud

Културен център, който привлича хиляди пътешественици всяка година. Притегателно място за всеки ценител и любител на дивите животни и цветя, както и на някои от най-прелестните кътчета в Бали. Тук се вихри нощен живот в луксозните барове, предлага се изискана храна с екзотични подправки – рай за всеки кулинарен турист. Магазините са оборудвани с всякакви стоки и сувенири, които можете да закупите на добри цени.

Batur, Kintamani:

Ако искате да разгледате изумителните топографски характеристики на Бали, трябва да се отправите към планината Batur. Мястото ще ви покори с вдъхновяващата гледка към района. Препоръчително за фотографи.

Kuta Beach:

Истински рай за любителите на водни атракции. Плажът е чудесна възможност за опитните сърфисти, като наред с това се предлага почти всеки воден спорт или забавление. Докато се наслаждавате на парещото слънце, ще ви нагостят с местни храни (пикантни морски деликатеси). Мястото не е прекалено претъпкано, а хората са приятелски настроени, така че е време да резервирате самолетните си билети.

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress