Комплекс Гергана

Хотелски комплекс Гергана се намира в курортен комплекс Албена,на 30 км. северно от Варна.Комплексът, състоящ се от хотел Гергана, хотел Мура и хотел Славуна, се намира на самата плажна ивица и е заобиколен от резерват Балтата, прочут

с естествените си лонгозни гори и редки видове птици.Уникалното съчетание между непокътнатата природна среда на резервата и непосредственият допир до пясъка и морето превръщат комплекс Гергана в неповторимо място за вашата пълноценна почивка.Комплексът разполага с 607 стаи и апартаменти, всеки от които разполага с отделен балкон, с неповторима гледка към Черно море или природен резерват Балтата – 569 стандартни двойни и единични стаи, 28 малки апартамента, 3 мезонета и 7 големи апартамента. 6 от стаите са за трудно подвижни хора.Всички стаи имат индивидуален климатик, телефон, телевизор и радио озвучаване, мини бар, сешоар, сейф и достъп до интернет.Ресторант Гергана – разполага с 650 места и предлага местна и европейска кухня и тематични вечери, отворен през целия ден.

Ресторант Мура – който се изхранват гостите на двата хотела Мура и Славуна – разполага с 450 места и ще ви предложи богат избор от български и международни ястия.

Контакти:
Комплекс Гергана
к.к. Албена
Телефон: х-л Гергана: +359 579 62910
Телефон: х-л Славуна:+359 579 62804
Телефон: х-л Мура: +359 579 62802
Уебсайт: hotelgergana.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress