Комплекс Ирландски пътешественик

Комплекс „Ирландски пътешественик“ (THE IRISH ROVER) е малък кокетен хотелски комплекс с изглед към южния залив и яхтеното пристанище на Балчик. Построен през 2006 г. от инвеститори ирландци, хотелът е съвсем нов, а ресторантът тип “Ирландски пъб” е подходящ за организиране на всякакви мероприятия. Комплексът е разположен в централната част на самата крайбрежна ивица до площад-паркинг “Морска гара”.
В непосредствена близост до него се намира и големия градски плаж, което е голямо удобство за летните туристи. Хотелските стаи са двойни и апартаменти, всеки с тераса, самостоятелни баня и тоалетна, климатик, ТВ, рум сервиз и възможност за поставяне на две допълнителни легла на половин цена. Комплексът работи целогодишно, а за по-дълъг престой, както и за групови резервации, клиентите могат допълнително да се договарят за отстъпка в цената.

Ресторантът към хотела е тип IRISH PUB разполага със сто места и тераса – градина с изглед към морето. Тук е единственото място в цяла Североизточна България, където се сервира прясна, наливна бира от световноизвестната марка “GUINESS”. За ирландците тя е национална гордост и е с доста по-различен вкус от познатите ни европейски бири – ето защо си струва да се опита.
Заведението е оборудвано с VIDEO JUKE BOX и често се превръща в спонтанен PARTY DANCING за любителите на златните хитове от 60-те, 70-те и 80-те години, познати като ерата на рокендрола и истинския хард рок.

Чувствайте се желани и поканени!

Контакти:
9600 гр.Балчик
ул.“Приморска“ №27
площад „Морска гара“
тел. 0888 510530 0885 869167
е-mail: hotel@balchikirish.com

GPS: N 43.40545 E 28.16643

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress