Комплекс Панорама

Комплекс Панорама се намира в гр. Твърдица. Комплексът разполага с леглова база от 16 места и има най-високата категоризация за къща за гости – три звезди.
Двете еднотипни къщи са построени във възрожденски стил съчетан със съвременна архитектура. Всяка от къщите разполага с три самостоятелни двойни стаи всяка с баня и тоалетна, две от стаите разполагат с тераси. На първия етаж къщите разполагат с кухня, трапезария, хол, веранда и баня с тоалетна.През летния сезон е на разположение открит плувен басейн с дълбочина 1,6м. и детска част с дълбочина 0,6 м.
Комплексът е разположен в края на града в непосредствена близост до планината. Мястото е едно от най високите части на град Твърдица, от което се открива невероятна гледка на север, изток и запад към Стара Планина, а на юг към Средна гора и яз. Жребчево.
Регионът разполага с огромен ресурс за развитие на планински, еко, селски, летен и зимен туризъм. Реките в Балкана създават отлични възможности за екстремен улов на пъстърва и спортен риболов. Гостите изцяло могат да изпитат удоволствието от разходката в планината съчетана с чист въздух и уникално красива природа.
На гостите предлагаме различни мероприятия по време на престоя им в комлекса. Разходки из дивата природа по планински и по екстремни маршрути, офроуд-адреналин путъване с джип из красивите местности на твърдишкия балкан. Организирани игри и тимбилдинг с екстремни преживявания, разходка с лодка в яз. Жребчево. Риболов и лов за любителите на този вид спорт. Екстремна разходка с АТВ по маршрут из Твърдишка Планина. А за останалите услуги и атракции може да получите информация по електронната поща.

адрес:ул.Малина 7, 8890 Твърдица,България
тел: 0888 604 068
email:gvozdeikov@abv.bg
Уеб сайт: panorama-tvarditsa.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress