Комплекс Ристаните

Комплекс „Ристаните“ представлява уютна къща за гости, разположена в гр. Елена – планински район, тихо и спокойно място.Панорамният изглед към вековните борови и букови гори създава усещане за непосредствена близост до природата и изолираност от града. Град Елена е успял да съхрани голяма част от архитектурното си наследство. В близост до къща за гости „Ристаните“ се намира музеен комплекс „Даскаловницата“ – първото килийно училище в България.
Къщата за гости представлява две отделни къщи за настаняване. Помещенията са оборудвани с телевизор, кабелна телевизия и безжичен интернет (wireless). Гостите на комплекс „Ристаните“ могат да се насладят на красивия двор със зелени площи, веранда, барбекю, детски кът и три обособени места с маси, столове и градинска люлка за различни предпочитания. На разположение на гостите на къщата е механа с 20 места.
За любителите на природата и пешеходния туризъм в планината има живописни туристически маршрути и екопътеки, водещи до интересни местности и забележителности в Еленския Балкан.Язовир „Йовковци“ се намира на 5 км. от гр. Елена. Природата е невероятна – перфектно място за риболов и пикник. Язовирът е от най-големите в страната, а водите му са кристално чисти.
Ако Вие сте от хората, които обичат свежите утрини и красивите нощи, то къща за гости „Ристаните“ гр. Елена може да стане Вашето любимо място за почивка.

Цени от 60лв. до 120лв.

Контакти:
Гр. Елена
ул. Й. Й. Брадати №35
0887 / 47 56 21
complex_ristanite@abv.bg
Уеб сайт:ristanite-bg.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress