Комплек Хаджиите

Комплекс Хаджиите в Копривщица се намира в западната част на града, в Арнаут махала, непосредствено под боровата гора. Комплексът е разположен на ул.“Хаджи Ненчо Палавеев“ №15.Комплексът е разгърнат на площ от близо 2 000 кв.м., новата къща е строена през последните три години в типичния за възрожденска Копривщица стил на екстериора и

модерен съвременен дизайн на интериора. Хотел „Хаджиите“ разполага с леглова база от 4 двойни стаи, 5 двойни стаи с възможност за допълнително легло, 2 двойни разширени стаи (за 2+2) и един апартамент (за 2+2), ресторант с три салона и многофункционална зала. Всяка стая разполага с баня с душ-кабина, а една от двойните разширени стаи – с вана. Всички стаи, както някои от салоните на ресторанта и многофункционалната зала разполагат със сателитна телевизия за приемане на повече от 60 български и европейски ТВ програми и голям брой радио програми на 11 езика.
В комплекса се намират три ресторанта с общо 100 места. На първия етаж е „Салон Виена”, оформен в претенциозния лукс на 60-те години. Под него се намира „София хол” – съвременен дизайн, кристали Сваровски и модерен уют.

А който е привърженик на домашното огнище и стоплящия пламък на горящата камина, да заповяда в механа „Чевермето”, където в специална пещ се приготвят печените агнета, а над огъня ври гърнето с боб. Тук през зимата можете да се любувате на падащия сняг и да вкусвате от греяната на оджака ракийца.

Контакти:
Копривщица 2077,
ул. „х. Ненчо Палавеев“ № 15,
Рецепция – 0887 398713, 07184 2123,
Телефон : 07184 2144
E-mail: info@hadjiite.bg
Уебсайт: hadjiite.bg

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress