Къща Балкански рай

На двадесет и два километра западно от град Елена,между две малки рекички – Божечка и Веселина се намира село Дрента.Селото е привлекателно с хубавия чист и всякога свеж балкански въздух.Къща Балкански рай е разположена в горското усое, над бистро клокочещата река Божечка.

Докато си почивате през прохладния летен следобеден можете да се наслаждавате на игриво клокочещата вода в реката дори и през отворения си прозорец.Къщата е с капацитет 12 човека. Те могат да се настанят в 4 стаи – двете стаи са тройни (спалня+еденично легло); още една тройна стая (спалня+еденично легло и допълнителен разтягащ се фотьойл) и една двойна стая с две единични легла. Двете стаи са със самостоятелен санитарен възел, а другите две ползват общ. Трапезарията е просторна, кухнята е модерна и изискана, оборудвана с необходимата кухненска посуда. На разположение са телевизор, хладилник с фризер, микровълнова печка и кафе машина.

Реката се намира точно под къщата. Прекосявате пътечката през двора и слизате на реката, където можете да си ловите риба, или да си направите плаж на речното усое. А защо и да не си направите пикник до реката.Дворът към къщата е огромен и просторен, направен е малък футболен терен със специални футболни вратички, детски кът и паркинг.

Контакти:

къща за гости Балкански рай
с.Дрента
Телефон: 0888419558
Телефон: 0878419558
Телефон: 0878974399
E-mail: mail@balkanskiray.com
Уебсайт: balkanskiray.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress