Къща за гости Гребенец

Къща за гости „Гребенец“ е разположена в началото на град Девин в непосредствена близост до р. Девинска.Чудната природа на Западните Родопи с изобилието на минерални води допринасят градът да се развива като модерен балнеологичен център.

На своите гости къщата предлага модерна и уютна хотелска база от категория 2 звезди и разнообразие от услуги за приятно и забавно прекарване на свободното време.
Къща за гости „Гребенец” разполага с: Двойна стая + кухненски бокс-2бр.- всяка от които със кухненски бокс,спалня, минибар,телевизор, кабелна телевизия, тераса, пералня, луксозен санитарен възел.Стаите са с югоизточно изложение. Двойна стая- 4бр.- минибар,телевизор, кабелна телевизия, тераса, луксозен санитарен възел
Къща за гости „Гребенец” разполага с 6 просторни тройни стаи, всяка от които със кабелна телевизия, минибар, луксозен санитарен възел с душ.

Стаите и терасите са с южно изложение. Стаите са с едно единично легло и DBL двойно легло. Цени: стая с две легла- 40лв.,Стая с двелегла+кухненски бокс 50лв.,Стая с три легла 60лв.

Контакти:
Къща за гости „Гребенец“
ул. „Гимназиална“ 44,
гр. Девин
Телефон: 0878 28 88 96 ; 0878 28 88 70
E-mail: ivanov_arch@mail.bg
Уебсайт: grebenets-devin.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress