Къща за гости Костови

КЪЩА ЗА ОТДИХ „КОСТОВИ“ 1 се намира в живописното балканско село Мийковци, разположено само на 12 км южно от Елена – град съхранил своя Възрожденски дух. Във селото любителите на планинския, екологичния, селския и ловния туризъм ще открият величествената и девствена природа на Стара планина, свеж въздух и три бистри реки с техните естествени скалисти плажове, които допълват всички условия за една здравословна и приятна почивка.

Къща за отдих “Костови – 1” е изключително подходяща за семейни и приятелски почивки и ваканции близо до природата, далеч от суматохата и напрежението на големия град. В къщата могат да се настанят максимално 16 човека в общо 5 стаи. Предимството е разнообразието от 4 стаи, обзаведени със спалня и единично легло, както и 1 стая със две двойни легла.Всяка стая има телевизор. Гостите могат да ползват 2 общи санитарни възела на двата етажа на къщата.

На разположение на гостите в КЪЩА ЗА ОТДИХ“КОСТОВИ“ 1има кухня. Кухнята е оборудвана за самостоятелно приготвяне на храна. Механа, барбекю и лятна кухня допълват общия уют на къщата.Приготвя се храна по предварителна договорка За гостите на къща за отдих “Костови – 1” могат да се организират: Походи до връх Чумерна .Разходка и разглеждане на пчелин, в който се произвежда екологично чист мед Плаж на скалистите брегове на трите реки в селото. Каране на ски през зимата.

КЪЩА ЗА ОТДИХ“КОСТОВИ“ 2се намира на три километра отКЪЩА „КОСТОВИ1 на първия етаж има обурудвата кухня за приготвяне на храна ,трапезария баня и тоалетна.На втория етаж са трите спални две от които преходни.В тах може да се настанат общо 9 човека.КЪЩА „КОСТОВИ“1 ПОЛЗВА БЕЗЖИЧЕН ИНТЕРНЕТ! ЦЕНИ: 10-15 лв.

Брой стаи и брой места:
5- 16

Екстри:
интернет

Цени:
10 ДО 15

Адрес:
С.МИЙКОВЦИ
Телефони за контакти:
0878758729

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress