Къща за гости Луиза

Идеална за Вашата пълноценна почивка, къща за гости „Луиза” се намира в българското село Батошево, на 3км. от Батошевският Манастир. За своите гости предлага три самостоятелни стаи със собствени санитарни възли и бани, обща тераса с невероятен изглед към селото и околните върхове на балкана.

На първия етаж ще ви посрещне уютна механа с камина, трапезария с оборудвана кухня и барбекю.

Капацитета на къщата е 10 места. Къщата разполага с обширен три декара двор под сянката на множество плодни дръвчета. В непосредствена близост се намира малка борова горичка, чието ухание допринася за автентичното усещане и кристално чист планински въздух. Престои изграждане на басейн и барбекю в двора.Къщата е подходящо място за семеен отдих и почивка през всеки годишен сезон. Близостта на местната река допринася за удоволствията на открито – риболов и еко туризъм.Това е уникално място за почивка сред спокойна атмосфера, свеж планински въздух и изключително красива природа.

Благоприятните условия, кристално чистият планински въздух, възможността туристите сами да се докоснат до природните дарове на балкана – диви ягоди, много къпини, дренки, шипки, гъби и голямо разнообразие от билки, да си наловят риба от близката река или язовир, тишината и спокойствието далеч от големият град е това което ще направи Вашата почивка неповторима и незабравима.

Брой стаи и брой места:
4 стаи – 10 места

Екстри:
камина, механа, оборудвана кухна, всички спални със собствени бани

Цени:
120
Адрес:
село Батошево
7. Телефони за контакти:
0899313737
Уебсайт:

houseluiza.blogspot.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress