Къща за гости Михаиловата къща

Добре дошли при нас в Еленския край!
„Михаиловата къща“ е разположена в балканското село Буйновци, което се намира на 11 км от град Елена. Селцето е обградено от планински върхове със ски писти, горски пътеки, реки и зелени поляни. Планинската природа е благоприятна за излети и отдих. Елате и се уверете сами!

Къща за гости „Михаиловата къща“ може да ви предложи уют, вкусни специалитети, типични за еленския край, забавления, организирани разходки сред природата, ловен и риболовен туризъм.
Персоналът е на ваше разположение по всяко време на денонощието, за да отговори професионално на най-високите ви очаквания.
За посетителите (от отдалечените от Еленския балкан райони), предлагаме организирани посещения на забележителности от Велико Търново.

Екстри: механа, снекбар, ресторантска част, остъклен/открит чардак, сателитна телевизия във всяка стая; собствен санитарен възел(за всяка стая); паркинг, условия за самостоятелно приготвяне на храната/приготвяне в ресторант, oтопление(за зимата)/прохлада през лятото, екскурзовод, кафене, камина.

Можем да ви предложим:
разходки, велотуризъм, екопътеки, реки и водопади, поляни и гори, ски писти, риболов, гъбарство, фотография

Цени:
– Стаи (4-на) – 40лв.
– Апартамент (5места) – 70лв.

Адрес: Обл. В. Търново, Общ. Елена
5070 гр. Елена,
център на село Буйновци
Пламен Кирилов
Моб. тел: 087 777 3881

Уебсайт: plavanbg.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress