Къща за гости Никула Чорбаджи

Имаме удоволствието да Ви представим къща за гости НИКУЛА ЧОРБАДЖИ, с. Жеравна.Тя е величествена, една от най-големите и масивни къщи в село Жеравна.Днес къщата е напълно реставрирана, подходящо обзаведена и оборудвана, за да предлага целогодишно настаня- ване и уют на своите гости.Къщата е двуетажна, с южно изложение, изключително просторна и отлично осветена както денем, така и нощем.

Къщата предлага на гостите си общо 16 легла в 4 просторни и тихи стаи със спални и допълнителни легла и 1 по-малка стая със спалня.Всички стаи са обзаведени в традиционен стил и същевременно луксозно оборудвани.Всяка стая разполага със собствен санитарен възел – баня с тоалетна, оборудвани с вентилатор и сешоар.Стаите са подходящи за настаняване на двойки, както и на семейства с 1 или 2 деца.
Просторният салон на втория етаж на къщата предлага отлични условия за провеждане на работни срещи и семинари за групи до 20-ина човека.На разположение на гостите е механа (за 10-12 човека), където те имат възможност да се насладят на разнообразието от вкусно приготвени български гозби за закуска, обяд и/или вечеря.Къщата предлага и иззиданите барбекю и пещ за изпичане на цяло агне или прасенце. Тук 10-12 човека могат да изкарат приятни мигове, необезпокоявани от никого и без да смущават останалите гости на къщата.
Къщата е подходяща за планински, еко, селски, културно-опознавателен и конгресен туризъм, за индивидуални туристи, семейства и малки групи.За гостите, които обичат да яздят, в непосредствена близост на площада до къщата се предлага конна езда.

Контакти:
02/ 870 31 98
GSM: 088/ 855 70 10
факс: 02/ 871 36 12
e-mail: info@nch-bg.com
Уеб сайт: nch-bg.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress