Къща за гости Орлец

Село Буйново е разположено сред вековни смърчови и борови гори, а районът е изключително богат на редки растителни и животински видове.Селото е разположено в Западните Родопи, на 3км от Българо-Гръцката граница.

Отстои на 30км южно от гр. Девин.Къща за гости „Орлец“ се намира в сърцето на Родопите на 210 км от София.
Сгушена сред внушителната природа на прочутото „Буйновско ждрело“ и в непосредствена близост до „Ягодинска пещера“, „Дяволско гърло“ и „Триградско ждрело“. Къща за гости „Орлец“разполага с 10 стаи: един апартамент и едно студио, 4 стаи с две легла, 3 стаи с три легла, 1 стая с четири легла.Всяка стая има тераса, собствен санитарен възел, кабелна телевизия и централно парно.Ресторант – 40 места.Лятна градина – 40 места.Чевермеджийница.

С камината и живия огън в нея може да почувствате гостоприемството и топлината на домакините. Къщата за гости разполага с 40 местен ресторант, чевермеджийница и 40 местна лятна градина.Огънят в камината гори буйно, виното се лее като из ведро… Родопски специалитети можете да ядете на много места, но вкуса на оригинала ще усетите най-добре там, където са родени.

Контакти:
с. Буйново
общ. Борино
Телефон: 0878 28 88 96 ;0878 28 88 70
Е-mail: ivanov_arch@mail.bg
Уебсайт: orlets-buynovo.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress