Къща за гости Пендарка

Село Райово, само на 1 час от София и 15 мин. от Боровец!Попска къща за гости „ПЕНДАРКА“ е семейна къща за отдих и почивка на село,зимна ски ваканция,еко туризъм, уикенд релакс и приятелски срещи. Попска къща „Пендарка”, предлага на своите гости 3 стаи, общо 8 /9/ легла, 2 самостоятелни бани с хидрмасажни душ-кабинки, оборудвана кухня,

трапезария, прекрасен двор, барбекю, солариум, интернет, телевизия – 60 програми и разбира се нашето гостоприемство. Стаите за почивка са на 2-ри етаж, а кухнята и трапезарията на 1-ви, ниво терен. Къщата се отоплява с централно парно-котел на пелетна система. Като резерва сме подсигурили допълнителна топлина чрез норвежки радиатори на ток.На разположение на гостите е оборудван кухненски бокс и трапезария. Те са обединени в общо пространство и се отопляват с печка тип камина, която дава възможност да се насладите на живия огън и топлината на домашното огнище.

Дворът е просторен, богато озеленен и с разкошни дървета.Оформени са няколко къта – барбекю с навес, градинска маса , хамак , кладенец (бунар) в който може да се изстудяват питиета, паркинг в двора и зелени полянки с цветя.Малките гости на Пендарка играят свободно и правят лудории. Пръскат се с вода и огласят двора с детски смях.

Контакти:
село Райово, Самоковско
ул.Подридна 23
Телефон: (+359 ) 888 40 22 44
Е-mail: anpeneva@gmail.com
Уебсайт: pendarka.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress