Къща за гости При чорбаджийката

Къща за гости „При чорбаджийката” се превърна в едно от любимите места за отдих на туристите, търсещи уюта на семейната къща и възможността да хапнат вкусни традиционни гозби. Това, което ни прави различни от останалите къщи за гости е стремежът ни да надградим предлаганата туристическа услуга, което постигаме с три основни неща: гостоприемство, уникална битова атмосфера и базата ни за настаняване.

Нашата база се състои не само от места на настаняване (имаме различни по цвят стаи и апартамент), но и от допълнителни екстри, с които се гордеем: прекрасен двор (идеален за игра на децата и почивка на въздух на техните родители), декорирана с реликви от миналото на града механа-ресторант и високо разположен чардак, от който се открива невероятна панорамна гледка към планината и паметника на Христо Ботев.

Опитали сме се да създадем една по-различна и уникална по своему атмосфера, съчетавайки модерния интериор на стаите с битовия стил на къщата и механата, прецизно пресъздадени от калоферските майстори.

Всички неща обаче нямат такова значение, както усещането, което оставяме у нашите гости. Затова поставяме на първо място гостоприемството и всеки път изпитваме огромно удовлетворение, когато гостите ни се завръщат при нас отново и отново.

Брой стаи и брой места:
5, капацитет: 15 души

Екстри:
механа, двор, чардак за почивка, люлка, Wi-Fi интернет, кабелна TV

Цени:
от 15 до 45 лв. на нощувка, в зависимост от включената храна
Адрес:
ул. Васил Левски 18, гр. Калофер
Телефони за контакти:
0898 699800
Уебсайт:
kalofer-ekotur

Един коментар към “Къща за гости При чорбаджийката”

  1. Ефи каза:

    Не ви препоръчвам тази къща за гости. Снимките от сайта НЕ СА АКТУАЛНИ! Била е хубава но не е поддържана добре и е в лошо състояние. Чорбаджийката взима парите преди да видите стаите а после е късно да си ги искате. Навсякъде е мръсно. В стаята кумарника беше от няколко части и не довършен, съответно влизаха кумари. Една от лампите беше само на крушка. По стените имаше засъхнала храна. Матрака с пружини, които ръбат в ребрата. По гардероба имаше засъхнали мръсни капки. Полилея мн мръсен. По пода имаше умрели мухи и буболечки. Бяхме с обща баня на етажа, която се оказа че деляхме със собственичката, която спеше в съседната стая и се чуваше тв и как хърка. Мивката в банята беше мръсна, имаше следи от плюта паста за зъби. Казанчето не работеше добре и течеше. Щранга беше счупен и ръждясал. Стените на банята мн мръсни, личеше си пръските въпреки черно-червените плочки. Двора хубав но не поддържан. Има промени по него и не са актуални снимките. Механата не уютна и мръсна. Приборите, чинии и чаши мръсни. Трябваше да си ги чистим.Местоположението добро и горе-долу тихо. Жената не успява сама да поддържа къщата в първоначалния и вид след ремонта, който явно е бил преди 10 години.

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress