Къща за гости Филтер

Къща за гости „Филтер” с. Широка лъка предлага 4 стаи, от които 2 триместни и 2 четириместни, като всяка разполага със самостоятелен санитарен възел и телевизор. Една от стаите има тераса, от която се открива панорамен изглед на цялото село и заобикалящата го живописна природа. За общо ползване от всички гости има напълно оборудвана кухня и механа,

обзаведена в типичен родопски стил и разполагаща с атрактивна камина, на която по предварителна заявка ще Ви бъде приготвено чеверме. Има и осигурени паркоместа, както и безплатна WiFi връзка. Къщата е подходяща за компании от 8 до 14 човека, търсещи спокойствие, чист въздух, красива природа и уникални забележителности.
Заповядайте в къща за гости Филтер през лятото за да се отдадете на пълен релакс далеч от градския шум и горещини, за да прекарате почивните дни с приятелите и семейството си в уюта на тази родопска къща в сърцето на планината- уникалното селце Широка лъка!Заповядайте и през зимата, за да се посветите на зимните спортове. Насладeте се на чудната зимна картина, която представлява селото през този сезон! Елате и вижте красивата пролет и пленяващата есен в Широка лъка!
За организирани групи и за наемане на къщата за по дълъг период от време се прави отстъпка от цената на нощувката.

Контакти:
с.Шикора лъка
Тел: 03030/2372
Мобилен: 0886 946 310; 0887 787 146
Е-mail: kushta_filter@abv.bg
Уебсайт: shiroka-luka.eu

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress