Къща планински чифлик

Къща за гости „Планински Чифлик“ е сгушена в полите на величествената Стара Планина и в подножието на резерват Козя стена с надморска височина 1700м, които са част от народен парк Централен Балкан.Тя е разположена на 3км извън населеното място в землището на китното планинско селце Чифлик (общ. Троян), прочуто със своите лековити и минерални извори. До къщата се стига по горски калдъръмен път. През летния сезон той е проходим за леки автомобили, но с повишено внимание. С предварителна уговорка предлагаме и опция – извозване с джип. Също така в близост е разположен и ски курорта Беклемето (25км).

Къщата разполага с три тройни, самостоятелни стаи със собствен санитарен възел. В близост до тях има механа, в която може да си приготвите храна. Също така може да поръчате на домакините, да приготвят месни традиционни ястия и всякакви вкусотии, а повярвайте – те знаят как.

В другия край на обширния двор се намира планинска къщурка, която разполага с 4 стаи и общо 9 легла, два санитарни възела, голяма механа с камина, оборудвана кухня, просторна веранда с уникален изглед, обширен селски двор с много детски забавления, домашни любимци и целогодишно отопляемо басейнче.
Тук можете да яздите коне, да ловите планинска пъстърва в позволеното за това време и с нужните разрешителни.
Цени. Самостоятелни стаи:
– двойна стая на вечер: делници – 40лв – уикенди и празници – 45лв
– тройка стая на вечер: делници – 50лв – уикенди и празници – 55лв
Максимален капацитет на базата 19 човека.Цялостно наемане на базата: 345лв.
При повече от три нощувки 10% отстъпка.

Контакти:
с. Чифлик, община Троян, ул. „Курортна зона“ 2
Телефон: 0887/506 681; 0888/511 917
Телефон: 0879/586 681
Е-mail:planinskichiflik@abv.bg
Уебсайт: planinski-chiflik.eu

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress