Къщи за гости При антикварите

Къщи за гости „При антикварите“ е ансамбъл от три отделни, самостоятелни къщи създадени за различен вкус, изисквания и възможности. Хотел „Карагьозова къща” намира се на 4 минути от центъра на града. Разполага с; 1 апартамент, 6 стаи, кухня, механа и детски кът. Вместимост-20 човека. Удобна за големи компании. Дава се и като цяла самостоятелна къща с цени между 300-370 лв. в зависимост от сезона натовареността и продължителността на престоя.

Къща за гости „При антикварите-1” намира се на 7 минути от центъра на града. Разполага с; 3 стаи, кухня, механа. Вместимост-10 човека. Удобна за семейства и компании. Дава се само като цяла самостоятелна къща с цени между 100-200 лв. в зависимост от сезона натовареността и продължителността на престоя.

Къща за гости „При антикварите-2” намира се на 10 минути от центъра на града. Разполага с; 2 стаи, кухня, двор. Уюутна и закътана селска къща, без претенции. Вместимост-10 човека. Удобна за семейства и компании. Дава се само като цяла самостоятелна къща с цени между 50-70 лв. в зависимост от сезона натовареността и продължителността на престоя. При нас може и да си поръчате домашно приготвени храни и напитки.

Брой стаи и брой места:
7 стаи 20 легла

Екстри:
анимация, конна езда, файтон, гид

Цени:
5-25

Адрес:
Копривщица ул. Иван Джартазанов 4а
Телефони за контакти:
0889 86 23 86

Един коментар към “Къщи за гости При антикварите”

  1. ;) каза:

    много е хубаво; домакините са супер любезни; яденето е супер ;)) заслужава си да отседнете там;

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress