Ламбиеви Колиби

Ламбиеви колиби са дървени къщи изградени от цели трупи, разположени на самостоятелен хълм над селата Краище и Горно Краище в центъра на Разложката котловина на 10-15 минути от Банско и всички ски зони.Технологията с която са построени къщите е широко разпространена в Северна Америка, Алпите, Лапландия и Сибир. Всяко дърво е обработено ръчно и напасвано с долното.

Дебелата 25 сантиметра дървесина е един от най-добрите изолатори. Равнява се на еднометрова стена от тухли и през зимата е топло, а през лятото хладно.Къщите са разположени така в планината до гората че вие може да се насладите на усамотението, но в същото време само след два завоя да бъдете на главния път Велинград – Банско.Има кабелна телевизия и безжичен интернет така че си вземете лаптопа.Ламбиевите къщи разполагат с 7 стаи,леглова база за 15 човека.
Апартамента на първия етаж се състои от собствен вход с антре, хол, кухнески бокс,

две спални и баня. Могат да спят до 7 човека.В хола има два голями дивана на които могат да спят двама човека при нужда. Камина на дърва ще осигури топлина и уют на цялата компания.Кухненският бокс е малък, но изключително удобен с достъчна площ плотове.Стаята с две легла е достъпна от хола. Леглата са разположени под ъгъл. Стаята има изглед към Рила.В стаята с три легла се влиза от коридора. Леглата са разположени под ъгъл като едното е двуетажно. Втория етаж е любимо място за спане на повечето деца. Стаята има изглед към

Рила.Мезонета на втори и трети етаж се състои от собствен вход с антре, хол, кухнески бокс, две спални, баня, външна тераса, аталие със спалня, вътрешна тераса и кът за кафе. Могат да спят до 8 човека. Мезонета е разположен и на трите етажа от къщата. На първия етаж е входа които има просторно антре. Широка стълба ви качва на втория етаж.
Въпреки че може да наемете само апартамент или мезонет бихме ви препоръчали да наемете цяла къща.Има специална цена за цялата къща сумата не се определя от броя на леглата които ще заемете така че преди да направите резервация помислете.

Контакти:
с.Краище
Телефон: 0877 902 877
Телефон: 0877 903 877

Телефон: 02/ 943 78 21
E-mail: lambiev@abv.bg
Уебсайт: sbss.bg/kolibi

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress