Парк хотел Империал

Удобно разположен в централната част на град Пловдив, в близост до централната търговска улица и Международния панаир, Хотел Империал – Пловдив е идеален избор както за бизнес гости така и за туристи. Хотелът е само на минути от културното сърце на Пловдив – „Старият град“ и повечето основни административни и търговски обекти. Насладете се на аромата на горещо кафе и

пресни плодове сутрин, отпуснете с питие в уютния лоби бар в края на деня, хотел Империал е мястото, където да се почуствате като у дома си.Хотел „Империал“ разполага със 192 уютни и елегантно обзаведени стаи и апартаменти с гледка към собствената градина или към сърцето на града. За удобство на гостите във всяка стая е осигурен безплатен високоскоростен интернет достъп. Повече от 30 кабелни и сателитни канали са на Ваше разположение за разпускане след напрегнатия ден.
Възможност за настаняване в стаи за непушачи.Хотел Империал – Пловдив разполага с три уютни ресторантски зали и красива пъстроцветна градина, гаранция за уникално клулинарно бягство.
Хотел Империал – Пловдив е сполучливият Ви избор.

онтакти:
Хотел Империал
гр.Пловдив
Телефон: +359 32 600 730
Телефон: +359 89 44 55 944
E-mail: reservations@hotelimperial.bg
Уебсайт: hotelimperial.bg

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress