Романтични изненади от комплекс Извора

Хотел Извора е разположен в централната част на село Арбанаси. Издържан изцяло в традиционния арбанашки стил, хотелският комплекс умело съчетава старинна сграда с 150 годишна история и два новопостроени архитектурни ансамбъла. Предлага на своите гости ресторант с лятна и две зимни градини, парково пространство, открит басейн, спа център, детски кът и мини зоопарк.

Отправям се към отговорния мениджър на комплекса, Юлияна Паньовска, за да ми разкаже за хотела, спа процедурите, конната езда и малките романтични изненади, които подготвя с много любов за всеки гост. Откривам я на рецепция – усмихната, приветлива и дейна. Гордее се, че съхранената природа и чистотата са приоритет в комплекс „Извора“.

Тук е истински рай, сигурно е невероятно да работите на подобно място?
Така е, но за мен на първо място е голямата отговорност, свързана с комплекса. Стремим се всеки наш гост да се почувства специален, затова изпипваме всичко до най-незначителния детайл. Случвало ми се е да проверявам едно и също нещо по няколко пъти, за да се уверя, че е перфектно, докато някой от колегите не ме спре. Разположението на един хотел е много важно и “Извора” наистина отговаря на този критерии, но не можем да разчитаме само на това. Всичките ни усилия са свързани с подобряване на обслужването, искаме посетителите ни да се почувстват като наши гости, а не като клиенти.

Предлагате доста атрактивни решения за приятна почивка на вашите гости, от конна езда до винени дегустации. Разкажете малко повече?
Разпределили сме всички наши предложения в специални пакети, подходящи за всеки.
Атракциите, на които могат да се насладят нашите гости, са конна езда с професионален инструктор и елитни коне, пейнтбол, в околностите на Арбанаси, много подходящ за teambuilding, а освен това сме се подготвили и за любителите на екотуризма. Възможностите са три екопътеки в околността, като приготвяме и кошница за пикник и хубаво вино за желаещите.

Какъв е маршрутът на еко пътеките?
Първата е по маршрута Арбанаси – Ксилифор. Това е най-лесната за преход пътека, от нея можете да се насладите на Велико Търново от птичи поглед. Втората пътека е до Преображенския манастир, която завършва със сладка раздумка с игумена на манастира и чаша ракия от неговата колекция – манастирска. Третата пътека започва от търновският квартал “Картала” и води отново до Преображенския манастир, но маршрутът е по-дълъг и труден, но за сметка на това минава покрай каскада от живописни водопади. Предлагаме още един специален пакет за любителите на екотуризма, който включва три нощувки, а маршрутите са из Дряново: Дряновска екопътека – чрез система от мостове и стълби се минава над пропаст и се открива гледка към ждрелото на реката; Екопътека “Via Ferrata” – Дряновски манастир; Въжена градина “Приключенският остров” – намира се на брега, където реките Дряновска и Андъка се събират. Разделена е на етапи с детски участък и участък за възрастни.

Какви са предлаганите в момента спа пакети и как могат да се възползват гостите ви от тях?
За пълната релаксация на гостите ни се грижи екипът от професионалисти в спа центъра, намиращ се на територията на хотела. Най-разнообразни са пакетите, включващи релаксиращи, цялостни, частични масажи.
Предлагаме шоколадова терапия, масажи с натурално розово масло, мед и мляко, парна баня с листчета от розов цвят, въобще всичко за наслада на духа и тялото. Към пакетите ни са включени ползване на сауна, парна баня, джакузи, шоково ведро и други изненади.

Похвалиха ви ваши клиенти, че сред предлаганите услуги е и романтичният пакет изненади, измислен и подготвен изцяло от вас. Как ви хрумна тази идея?
Всичко започна от малките изненади, които организирах като подарък от хотела за младоженци и въобще за хора, които имат повод за празник или просто искаха нещо нестандартно, а аз развихрях въображението си с пълна сила.

Какво представляват тези изненади?
В зависимост от това дали има повод и от предпочитанията украсяваме стаята според вкуса на клиента: пътечка с листенца от рози и ароматни свещи води до огромно сърце в центъра на леглото, вана с каквото пожелаете: от мляко до розова вода. Случвало се е изненадите да завършват и в джакузито, също подготвено за целта. Романтична вечеря на свещи на верандата, като на дъното на чиниите са написани специални послания (някои от гостите ни държат да си вземат чиниите за спомен). Освен това аранжираме масата в стаята според всеки вкус: шампанско, ягоди, плодове, торта с форма на сърце и романтично послание върху нея, огромен букет за дамата със скрити малки бележки и още много изненади, които не искам да издавам. Само ще допълня, че всеки, който желае да изненада любимия човек, или пък просто да се поглези в романтика, може да се обърне към екипа на хотела. Подготвяме всичко с много старание, любов и въображение.

Адрес
5029 село Арбанаси
ул.Опълченска 3
Телефони за контакт
062/601206
0887 429961
Уеб сайт

izvora.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress