Севлиево Плаза ****

 • Хотел “Севлиево Плаза” е носител на приза на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация “Хотел на 2001 година”.Хотелът е разположен на централния градски площад “Свобода”. Откъдето и да подходите – Велико Търново, Габрово, София, веднага ще откроите съвременните черти на сградата, която е част от архитектурния ансамбъл, обграждащ символа на града Паметника на Свободата. Модерният хотелски комплекс е предпочитано място както от гостите на града и региона, така и от бизнес средите, които търсят удобството му за провеждането на работни срещи и конференции.Хотелът е предпочитан и заради това, че Севлиево е разположен в централната част на България и до него достигат удобни транспортни връзки от всички краища на страната.
  Хотел “СЕВЛИЕВО ПЛАЗА” Ви предлага:

  2 апартамента
  17 стаи “лукс”
  19 единични стаи
  11 двойни стаи
  ресторант със 100 места в две зали
  лоби бар
  Виенска сладкарница
  бирария
  бар конгресен център
  фитнес комплекс
  три конферентни зали
  Всички стаи в хотел „Севлиево Плаза“ са прецизно обзаведени и съобразени с комфорта на всеки гост.Лукс, чистота и уют – запазена марка на комфортния хотел.24 стаи за непушачи,съвременна мебелировка,климатик,радио,телефон,минибар,интернет достъп във всяка стая,кабелна телевизия с български и чужди програми,румсървис,сейф,асансьори.

  Ресторант “ПЛАЗА” – съчетава удобство и претенциозност. Той е предпочитано място за официални поводи, делови обяди и вечери, за романтични срещи и организирани частни и бизнес-тържества. Вечерите предлагат изпълнение на пиано, програма с различни елементи. Бирария – в неповторимата атмосфера на типичния ирландски пъб. Хотел „Севлиево Плаза“ предлага три модерно оборудвани конферентни зали. Помещенията са климатизирани и с възможност за самостоятелно регулиране на температурите.Обзавеждането и оборудването в залите напълно отговаря на нуждите на посочените цели. То включва: флипчарт,екран,мултимедия,телевизор,интернет,телефон и др.

 • Контакти:

  гр. Севлиево
  хотел Севлиево Плаза
  пл.Свобода 6
  Тел: +359 675 30 777 – рецепция
  Тел: +359 675 30 790 – ресторант
  Факс: +359 675 30 743 – факс
  E-mail: office@sevlievo-plaza.com
  Уебсайт: sevlievo-plaza.com

 • Добави коментар

  Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

  Facebook

  Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress