Семеен хотел Балкански рай

На двадесет и два километра западно от град Елена, по протежението на Стара планина, между две малки рекички – Божечка и Веселина се намира село Дрента.Именно на това място, в дебрите на Стара планина е разположени семеен хотел Балкански рай.Семеен хотел Балкански рай се намира в горната част на село Дрента.

Разполага с 11стаи, от които 5 двойни, 1 тройна, 3 четворни и 2 студиа. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел и цифрова телевизия. Хотелът работи целогодишно и капацитетът му е 30 човека.Двете студиа са обзаведени с кожена мебел. Едното студио е просторно, с прекрасна гледка към Балкана, а другото е уютно, с тераса към централната част на къщата.На разположение на гостите е широка трапезария. Напълно оборудвана модерна кухня, която дава възможност на изявените готвачи да я ползват.Хотелът има обширен двор, който дава възможност за игра на футбол, волейбол,

федербал, тенис на маса, люлка за отмора на възрастните и детска пързалка за забавление на малките. През деня можете да се разхладите на плаж покрай малкия басейн. Тук е чудесно място за семействата с деца.
На разположение на гостите е широк паркинг за автомобили.

Предлага се и настаняване на ученически групи и лагери.

Контакти:

Семеен хотел Балкански рай
с.Дрента
Телефон: 0886057950
Телефон: 0878974399
Телефон: 0888419558
E-mail: mail@balkanskiray.com
Уебсайт: balkanskiray.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress