Семеен хотел Детелини

Семеен хотел „Детелини“ се намира в курортния град Приморско, на 50 км Южно от Бургас. Хотелът отвори врати през 2009 г. Неговото удобно местоположение ще Ви даде възможност да се възползвате от всички удобства на морския курорт Приморско.Хотелът се намира на 100 м от Южния плаж и Дяволската река и с изглед към морето от терасите на повечето стаи, на 20 м от централната улица „3-ти март“.

Улицата, на която е разположен хотела е спокойна и е своеобразна връзка между главната улица и морето.На 350 метра от Аквапарка. Семеен хотел Детелини се състои от два корпуса, свързани с рецепция и разполага общо с 43 стаи (105 места за настаняване).Стаите са уютни и стилно обзаведени.Всяка стая разполага с:самостоятелен санитарен възел;балкон–повечето с изглед към морето; климатик;телевизор с кабелна телевизия;хладилник;безжичен интернет;масичка и столове за терасите;сушилник за дрехи;сейф.

Семеен хотел Детелини разполага с ресторант на приземния етаж с входове откъм улицата или от вътрешността на хотела.Ресторантът предлага разнообразно меню за закуска, обяд и вечеря на изключително атрактивни цени. Разполага с 40 места в салона и допълнително в двора на хотела.

Контакти:
ХОТЕЛ „ДЕТЕЛИНИ”
гр.Примирско, ул. „Надежда” 23
Телефон: +359 885 24 24 15
Телефон: +359 885 282 335
E-mail: hotel_detelini@abv.bg
Уебсайт: hotel-detelini.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress