Семеен хотел Здравец

Семеен хотел “Здравец” се намира в село Черни Осъм, община Троян, разположен в самия център на китното селце, съхранило неповторимата атмосфера на отминали времена. Балканджийските къщи, следващи пътя на реката, започват след манастирската порта на Троянския манастир и достигат входа на природен резерват Стенето и връх Амбарица. Тук може да се насладите на големия Природонаучен музей, побрал над 700 експоната- богатата старопланинска фауна. В селото има Национално училище за планински водачи – Черни Осъм. За всеки турист, запален по силните усещания, алпийски клуб „Черни Осъм“ предлага живописни екопътеки и маршрути. В селото е развит селският туризъм. В манастирската обител “Успение Богородично” се пази чудотворната икона на Богородица Троеручица и прекрасните стенописи на Захари Зограф.

Елате веднъж и ще откриете едно чудесно място за добра почивка на чист въздух сред природата на планината! Сутрин любезните домакини ще Ви посрещнат с ароматно кафе и домашно приготвена закуска в кът за хранене в битов стил, с топлината на камина през мразовитите дни.

Забележителности:

Организираме пикник сред природата през лятото с възможност за риболов и слънчеви бани. Възможности за разнообразни спортни развлечения и туристически излети с професионален планински водач до историческите забележителности в района – местностите: Свети Никола, Усойната, манастир Зелениковец, хижа Амбарица и др. В близост до семеен хотел Здравец има множество механи с отлична кухня .
В с. Черни Осъм се намира единственият по рода си в България природонаучен музей за препарирани животни, обитаващи Балкана – една атракция за малки и големи.
Изготвяме пакетни оферти за всички празници!

Семеен хотел  „Здравец“ се намира на 10 км от град Троян и 175 км от София.

Брой стаи и брой места:
5 стаи, 16 места

Екстри:
самостоятелни WC, механа за ползване от гостите, бар с топли и студени напитки, център, безплатен Wi-Fi на територията на целия хотел, отлични възможности за развлечения и туризъм наоколо. Лятна градина за релакс, безжчен интернет, Битов кът за хранене с камина, Механа “Старият плевникъ” – само за удобство и ползване на нашите гости. В механата ще имате възможност да опитате греяна Троянска сливова ракия и вкусни ястия /с предварителна заявка/.

Цени:
от 15 до 55 лв.

Адрес:
с.Черни Осъм, общ. Троян, ул.Стара планина 46
Телефони за контакти:
0887505423, 0877666033, 069622643
Уебсайт:

facebook.

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress