Семеен хотел Свети Никола

Семеен хотел „Свети Никола“, с. Баня се намира в сърцето на Пирин планина, на 6 км от световно известния зимен курорт Банско, 140 км южно от София и 60 км от границата с Гърция.

При нас ще намерите спокойствието на китните български села, но и комфорта на съвременните модерни хотели. Разполагаме с 6 двойни и 3 тройни стаи, обзаведени в съвременен стил с кабелна телевизия, минибар и Wi-Fi интернет връзка, както и 3 апартамента със собствена кухня и хол. В топлите летни дни нашите гости могат да се наслаждават на почивката си в богато озеленаната лятна градина. Хотелът посреща гости с домашни любимци, които се таксуват допълнително на 50% от цената за възрастни.

Село Баня е китно българско село разположено в непосредствена близост до най-популярния ски-курорт в страната – Банско. Исторически, Баня датира още от времето на траките и е най-старото село в Разложката котловина. През Римско време в селото е построена минерална баня, чиито останки са запазени и до днес. Множеството топли минерални извори, 72 на брой, са често използвани от посетителите на селото за лечение на хронични заболявания, а модерните минерални басейни предлагат отлична възможност за летни почивки.

В близост до Банско започва природен парк Пирин, който е включен в списъка на ЮНЕСКО за най-значителни прородни забележителности.

Гордостта ни е известната в целия регион механа „Цветелина“ с 50 места, отворена не само за гости на хотела и предлагаща разнообразна местна и национална кухня!

Като допълнителна услуга за гости, пристигащи от чужбина, предлагаме удобен и бърз превоз от летище София директно до хотела както и организирани еднодневни екскурзии до крайбрежния град Кавала в Гърция.

За контакти и резервации:
Хотел „Свети Никола“, село Баня, обл. Благоевград, ул. „13-та“ ¹27
Тел.: +359 (0) 889 304309, +359 (0) 887 264897, +359 (0) 886 073552
e-mail: hotel_liubo@abv.bg
Уебсайт:
sveti-nikola.net

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress