Семеен хотел Соларис

Уважаеми, гости на гр.Девин, подарете си една почивка, която наистина заслужавате!Уютната родопска къща ви предлага механа с камина, безплатен паркинг, джип сафари и атрактивни преживявания.На ваше разположение са единични, двойни и тройни стаи със самостоятелни бани и WC, кабелна телевизия, парно отопление и интернет връзка.Хотельт предлага на своите гости слънчеви

и уютни стай сьс самостоятелни баня и тоалетна. Всяка от които разполага с телевизор с кабелна телевизия и парно отопление. Освен това са обзаведени в автентичен родопски стил – отразяващ духьт и традициите на хората от Девинския край.
В сьщия родопски дух е обзаведена и механата на семеен хотел „Соларис“, кьдето сутрешното кафе на жар ще Ви зареди сьс сили за незабравими преживявания сред природата. А, след изпьлнения с приключения ден, балканска пьстьрва на скара, пататник, или вкусно чеверме, ще допринесат да прекарате една автентична вечер в сьрцето на Родопите.За безопасността на превозните Ви средства има обезопасен вьтрешен паркинг.
Единична стая 20лв.,двойна стая 30лв.,тройна стая 40лв.

Контакти:
гр.Девин,ул Младост 6
Телефон: 0876 53 54 35
Телефон: 0890 11 24 83
E-mail: solaris_bg@mail.bg
Уебсайт: hotelsolaris-devin.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress