Семеен хотел Фамилия

Семеен хотел „Фамилия“ се намира в централната част /пешеходна зона/ на Трявна в близост до два озеленени парка с детски площадки и разполага с 40 места в 11 двойни стаи със спални, 4 двойни стаи с отделни легла, 3 апартамента и 2 луксозни апартамента. Хотелът е тризвезден и във всяка стая и апартамент има климатик, телевизор с кабелна телевизия, телефон, безжична безплатна интернет връзка. Апартаментите са обурудвани с мини – бар, а клиентите ни ползват безплатен рум – сървиз. При продължителен престой правим отстъпка от цената на стаите. Предлагаме пакетни оферти, включващи освен нощувката, закуска, обяд и/или вечеря.
Към хотела за гостите ни и за посетители на града, работят кафе – бар „Фамилия“ и ресторант с 50 места и лятна градина с 40 места с обезпечен достъп до безжичен интернет. В семеен хотел „Фамилия“ ще усетите гостоприемството на балканджии и традициите в качественото обслужване.

Град Трявна се намира в Предбалкана и е подходящо място за целогодишни посещения, екскурзии и почивки. Климатът е изключително благоприятен за профилактика и лечение на белодробни заболявания, както и за всички хора, желаещи релаксация в чиста околна среда, близо до природата.
Централното географско разположение на Трявна, разнообразието на туристически обекти и предлагане, го прави отлично място за организиране на семинари, обучения, фирмени мероприятия, срещи и празненства.

Брой стаи и брой места:
16 дв.стаи, 3 апартамента и 2 луксозни апартамента

Екстри:
безплатен безжичен итернет

Цени:
от 16лв до 46 лв на човек

Адрес:
гр.Трявна; ул.“Ангел Кънчев“ №40
Телефони за контакти:
0677/646 91;0887/756 384
Уебсайт:

hotelfamily.bg

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress