Семеен хотел SV

Семеен хотел SV се намира в местността Цигов чарк на 300м. от язовир Батак и на 7км. от гр. Батак. Разположението от други градове е: на 160 км. от гр. София, на 75км. от гр. Пловдив, на 36км. от гр. Пазарджик, на 15км. от гр. Велинград. Хотелът е близнак.

Хотелът разполага с две двойни стаи и две студия. Максималният капацитет е 16 човека. На първият етаж се намира напълно оборудвана съвременна кухня, която е на разположение на гостите на хотела , както и два самостоятелни къта за хранене.

Услуги
В хотела има интернет WiFi, кабелна телевизия, собствени санитарни възли – като в студиата има тангентори а в двойните стаи вани, мини бар, локално парно отопление, барбекю в градината на хотела, тераси с прекрасен изглед от всички стаи към язовира, безплатен паркинг. В близост ски влек, както и незабравими разходки из околността!
Хотелът работи целогодишно. Подходящ е за индивидуални, организирани или романтични посещения.

цигов чарк
Брой стаи и брой места:
4 стаи, максимален капацитет 16 човека

Екстри:
В хотела има интернет WiFi, кабелна телевизия, собствени санитарни възли,в студиата има тангентори а в двойните стаи вани, мини бар ,локално парно отопление, барбекю в градината на хотела, тераси с прекрасен изглед от всички стаи към язовира, безплатен паркинг.

Цени:
17,50 до 40 лв.

Адрес:
КК яз. Батак № 217, Цигов Чарк
Телефони за контакти:
0888415521 и 0899102962
Уебсайт:

marriza_2007.webs.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress