Семеен хотел Емилия

Семеен хотел Емилия предлага пълен комфорт, отлични условия и много удобства за Вашата приятна почивка. Разположен е в старата част на античния град Созопол, само на 30 метра от морския бряг и на около 50 метра от плажната ивица. Хотелът разполага с четири двойни стаи, две тройни и един апартамент.

Четири от стаите разкриват неповторим морски изглед и уникална гледка към островите св. Иван и св. Петър. Хотела е обзаведен съвременно и модерно, като всяка стая разполага с климатик, телевизор, хладилник, интернет достъп, тераса и самостоятелен санитарен възел. Място за релакс и забавление е красивия просторен двор, където можете да изпиете сутрешното си кафе или да се уедините.Хотелът предлага таксиметрови услуги с луксозен автомобил.

Друга особеност на града е уникалната комбинация от елементи, които обуславят образа на града. Особеното в него е атмосферата, която се създава главно от „старата” част на Созопол. Тя се характеризира със смесица от старинните къщи от 19 век, старите църкви и параклиси, тесни и спокойни павирани улички, аромата на смокини и културни събития. Всичко това в комбинация със завладяващите залези и крайбрежните алеи е превърнало града в символ на романтиката и изкуството.

Контакти:
град Созопол, ул. “Анаксимандър” 31
Телефон: 0887 699280
E-mail: ekaramihaleva@abv.bg
Уебсайт: vacation-sozopol.com

Един коментар към “Семеен хотел Емилия”

  1. Куцарова каза:

    Много внимавайте, когато резервирате тук, за да не се окаже, че сте си загубили резервацията! Запазихме последната свободна стая чрез букинг.ком, вечерта въпросната Емилия се свърза с нас и ни обясни, че условията, които са в обявата не могат да бъдат удовлетворени напълно. Даде ни неясни обяснения, че трябва да преведем пари, за да си гарантираме резервацията, но без да уточнява сума, банкова сметка, срок и т.н. След няколко дена затишие решихме да ѝ пишем имейл със запитване и получихме в отговор инструкции да преведем 60лв по банкова сметка. Мейлът беше от четвъртък през нощта. Преведохме сумата в понеделник и за по-сигурно изпратихме имейл, в който я информираме, че трансакцията е осъществена. В отговор Емилия ни заяви, че не е могла да ни чака толкова дълго, канселирала ни е резервацията, дала е стаята на други хора и ще ни върне капарото. И това се случва насред най-силния сезон, когато сме предвидили отпуск, положили сме доста усилия да бъдем коректни, загубили сме време и т.н. Много професионално!

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress