СИНИЯ ВИР

Еко Селище Синия Вир е разположен в непосредствена близост до с.Медвен, сред китни дъбрави и стройни букаци, по пътя за едноименния водопад и предлага на своите гости всички удобства, уют и спокойствие, необходими за пълноценна почивка и отмора, далеч от стреса и напрежението на съвременния живот. На разположение на гостите има 7 вили. Всяка от тях се състои от 2 самостоятелни стаи и се намират в общ двор на площ от 6,5 дк.
Гледката, която се открива от терасите на вилите, би накарала всеки да се любува с часове на заобикалящата природа.

Всички стаи разполагат със самостоятелен санитарен възел, 2 легла, разтегателен диван, мини-бар,кабелна телевизия, интернет.

Разполагаме със собствен ресторант с детски кът, паркинг, детска площадка, басейн,летен бар, конферентна зала. Предлагаме езда сред природата – преживявания, които ще оставят дълготрайни спомени, антистресови и разтоварващи разходки за удоволствие и отмора/не е задължително да сте се качвали на кон!/. Екстремни преходи. Нощна езда. Няколкодневни преходи. При нас може да покарате мотоциклет, да ви повозим на двуколка, на „виетнамка“. Да ви организираме обяд, вечеря, /по предварителна заявка/, на открито, може и оркестър.

Ще ви зарадваме с топло и гостоприемно посрещане, изключителна чистота, чудесна подредба и атмосфера, изпълнена с настроение. При нас, в Синия Вир имате възможност да се насладите на една истински приятна почивка

Еко селище Синия вир
с. Медвен
обл.Сливен

Рецепция

тел: +359 4582 2444

Уебсайт : sinia-vir.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress