Спа хотел Бяло море ***

СПА ПАНСИОН „БЯЛО МОРЕ“ носи името на хотел, построен през трийсетте години на миналия век от един от основателите на с. Баните, тогава с. Лъджа, нашият дядо – Иван Гавазов.
Тук, в сърцето на Родопа планина, на 750 m надморска височина, ще намерите спокойствието и отмората, от които се нуждаете.

Брой стаи, брой места:
Спа пансионът разполага с 9 двойни стаи, 3 апартамента и 2 студиа оборудвани с кабелна телевизия, телефон, интернет и минибар. Всяка стая има баня и лековита минерална вода.

Заобиколено от вековни гори, с. Баните се намира на левия бряг на р. Малка Арда. В центъра му е открит минерален извор, за който се счита, че е каптиран през II-III в. сл. Хр. Доказателство за това са откритите останки на антична баня с два сводести басейна. Така през годините селото се превръща в непрекъснато развиващ се балнеоложки курорт.


Минералната вода извира с температура 43° С. Тя е слабоминерализирана, което я прави изключително подходяща за лечение и профилактика на множество заболявания на опорно-двигателния апарат, периферната нервна система, стомашно – чревния тракт; повлиява белодробни заболявания и увреждания с цветни и тежки метали.
За Вашето здраве сме създали СПА център със сауна, парна баня, джакузи, масаж и фитнес зала.
Ако пък просто обичате природата и приключенията, релефът и историята са Ви приготвили много приятни изненади.
Чистият въздух, мекият климат и липсата на мъгли ще направят преходите на туриста леки и приятни. Освен туристическите маршрути, кръстосващи Родопите, тук има условия за лов, риболов, излети и билкарство.

Адрес:

4940 с. Баните ул.”Стефан Стамболов” 2

телефони за контакти:
+35930252552
+359886203003
email: hotel_byalo_more@abv.bg
email: office@hotel-byalomore.com
Уебсайт:

hotel-byalomore.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress