Сън Коуст Ризорт

Комплекс „Сън Коуст Ризорт“ предлага спокойна и живописна обстановка само на няколко крачки от малък, безлюден плаж.От комплекса се открива приказна гледка към златистите плажове на залива, както и към полуострова на старинен Несебър.Сън Коуст Ризорт е превъзходен апартаментен комплекс, който предлага настаняване в отлично обзаведени, просторни апартаменти и студия с внушителна гледка към морето.

Комплексът разполага с общо 65 хотелски единици:30 апартамента с една спалня;19 апартамента с две спални;2 апартамента с три спални;10 студия; 2 двуфамилни вили. Всички апартаменти са оборудвани с модерни и висококачествени битови устройства: регулируеми климатични и отоплителни системи, система за електронно заключване, луксозна баня, сателитна телевизия, пряка телефонна линия и интернет достъп.Всички апартаменти са обзаведени луксозно в съвремененно-класически стил.

„Сън Коуст Ризорт“ е синоним на първокласно и винаги изрядно обслужване, съчетано с уникална предразполагаща атмосфера!Гостите на хотела могат да опитат както традиционни ястия, така и международна кухня в изтънчената обстановка на ресторанта или просто да се насладят на прекрасната гледка, разкриваща се от неговата тераса.
Гостите, които пристигат със собствени автомобили, могат да ползват открития денонощно охраняем паркинг. За отмора и освежаване в края на деня, бихте могли да се възползвате от открития басейн.
Насладете се на елегантността и красотата на това райско кътче на нашето Черноморие!

Контакти:
Сън Коуст Ризорт
Св. Влас, България
Телефон: +359 885 930 064
Телефон: +359 885 930 135
Телефон: +359 55 464 047
Уебсайт: suncoastresort.net

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress