Фън шуй в хотелската стая

Хотелска стая е вашият „дом, далеч от дома“, по време на пътуване. Основните неща са вашата безопасност и комфорт по време на престоя ви. Все повече хотели декорират стаите си според това древно учение, привличащо положителната енергия, но дори и да не е така, има начини, чрез които и сами можете да се отдадете на релакс в хотелската стая според фън шуй.
Все пак вие сте засегнати от моделите на Фън Шуй енергия на всяка сграда, в която се намирате, чрез продължителното излагане на въздействието й.

Когато става дума за Фън Шуй в хотелската ви стая, можете да се придържате към няколко основни и лесни препоръки, които да подобрят значително вашия престой.

Въпреки че хората са по-склонни да поискат друга хотелска стая основно заради проблем с миризми и шум, всичко, което е в нарушение на някой от петте сетива, е „SHA“ или негативен афект във Фън Шуй и трябва да се избягва. Ако имате проблеми със съня, бихте могли да поискате стая, където таблата на леглото е ориентирана към най-спокойната посока – море, градина.

Дръжте вратата на банята затворена или открехната, ако има директен изглед към банята от леглото в хотелската ви стая. Също така, не забравяйте да затворите капака на тоалетната чиния, за да запазите положителната енергия.

Големите огледала в спалнята са проблем, който ще ви държи будни дълго време. Огледалото в помещение за спане влияе на съня негативно, тъй като отразява отрицателаната енергия и я връща обратно в тялото. Огледалата също отразяват светлината, което е чиста активна енергия.

Изпъкнали ъгли, където двете стени се събират, насочени директно към леглото или вратата на хотелската стая, създават пряк удар на Qi, което е нездравословно и пречи на спокойния сън през нощта.

Откритите греди над леглото имат същия негативен ефект върху вашето здраве и сън.

Избягвайте хотели, където вратите към отделните стаи са точно една срещу друга през коридора, защото това предизвиква отрицателната енергия.

Избягвайте стаи в близост до най-шумните райони, като например в близост до асансьор или лед машини.

.

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress