Хотелски комплекс ЛУКСОР

При нас ще си починете пълноценно в уютна обстановка, далеч от шума и натовареното ежедневие. Ивайловград е малко спокойно градче в Източните Родопи, на 4 км от границата с Гърция, а хотелски комплекс “Луксор” е модерен комплекс със стилно обзаведени стаи, открит басейн и ресторант с вкусна кухня.
Намираме се в новия квартал Дружба в Ивайловград, на главния път към кв.Лъджа и вила Армира. Около нас е просторно, разгледно, има място за паркиране, в близост има хранителни магазини, кафенета, детска площадка.
Съчетайте пътуването до Ивайловград с посещение на някои от забележителностите, с които се гордее нашия южен край. Пътуването до Гърция вече е лесно, тъй като КПП Славеево – Кипринос е на 4 км от комплекс “Луксор”, а Александруполис е само на час и половина път с кола.
В хотелски компелкс “Луксор” ще намерите меню според сезона, комфортни стаи, открит басейн с детска секция, летен бар, закрит детски кът, спортен кът, конферентна зала. На рецепция може да заявите местен водач, да наемете велосипед или да получите туристическа информация за региона.
През района на Ивайловград преминава трансродопският маршрут за велосипеден и пешеходен туризъм.На рецепцията на хотела ще ви предоставим информация за маршрути, карти и др.
Ресторантът на комплекса носи екзотичното име “Орхидея”, заради дивите орхидеи, на които е богат Ивайловградският край. Тук ще ви изненадаме с вкусна кухня, меню според сезона, стилен интериор и вежливо обслужване. Ресторантът на комплекс “Луксор” разполага със 120 места и може да предложи качествено обслужване както на индивидуалните посетители, така и на туристическите групи, професионалните колективи, семейните събирания и др.
През топлия сезон не може да устоите на летния ни бар и открития басейн. “Съни” или слънчевият бар ще ви предложи свежи коктейли и леки мезета. Ивайловград е известен с топлия си южен климат, а басейнът на комплекс “Луксор” ви предлага прекрасни възможности за разхлада и слънчеви бани.

За контакти
Ивайловград, ул. „Армира“ № 9
Gsm : 0887 215 958
e-mail: luxor.complex@gmail.com
Уеб сайт :luxor-complex.com

2 Коментари към “Хотелски комплекс ЛУКСОР”

  1. изглежда много хубаво и невероятно, много ми хареса още като го видях, надявам се скоро да имам възможност да го посетя – поздрави до всички и до скоро

  2. наистина има прекрасни хотели и прекрасни места, в които човек да се отпусне и поне за малко да забрави на ежедневието и на ежедневните задължения – поздрави до всички и лек ден

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress