Хотел Алианс

Хотел АЛИАНС е уютно обзаведен, с електронен контрол на достъпа,климатизиран, с необикновено големи стаи и конферентна зала.Хотелът е типичен четиризвезден бизнес хотел, разположен в централната градска част, в непосредствена близост до Централна Гара, близо до Международния Пловдивски Панаир и абсолютния център на Пловдив.Хотел Аланис се утвърди като модерен четиризвезден хотел, съчетаващ приятна и спокойна атмосфера с перфектно обслужване и приятелски настроен персонал.Закуската се предлага в ресторанта и е на индивидуални менюта или на блок маса. Хотел Алианс разполага с капацитет от 86 легла.

Всяка двойна стая в хотела разполага с:kлиматична система, с възможност за контрол от госта,мини бар,Кабелна телевизия с над 50 програми,Самостоятелна баня с душ, вана и тоалетна,Директна телефонна линия и връзка с Интернет,две отделни легла или спалня.

Конферентната зала на четиризвездния хотел Алианс в Пловдив разполага със 120 седящи места и е изключително удобна за организиране на бизнес мероприятия, конференции, семинари и презентации. Залата е мултифункционална, в нея е възможно да бъдат организирани както мероприятия тип “лекционна зала”, така и такива от типа “ кръгла маса”, „П-образна маса“ или “семинар”.Залата е напълно климатизирана и отоплена. Разполага с постоянна връзка с Интернет.

Контакти:
АЛИАНС Хотел Пловдив
4000 Пловдив
бул. „Васил Априлов“ 7
Тел: 032/ 646 333
Мобилен-рецепция: 0878/120 369
E-mail: reservation@alliancehotel.com
Уебсайт: alliancehotel.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress