Хотел Амбелиц

Хотелският комплекс АМБЕЛИЦ е разположен в най-високата част на едноименния полуостров и е заобиколен от три страни с море.Намира се на 60 км южно от летище Бургас и на 30 км. южно от гр. Созопол, в село Лозенец.Хотелът разполага с 2 апартамента, 2 мезонета и 16 стаи.Рецепцията и апартамент „Ротонда“ са разположени в отделна сграда.

Стаите в хотела са с две легла, тоалетка с огледало, трикрилен гардероб и огледало цял ръст, мека мебел с възможност за разтягане, маса, телевизор, мини бар, тераса с изглед към морето, баня с тоалетна, климатик. Една от стаите е съобразена с Европейските изисквания за обитаване от инвалиди.Мезонетите на две нива,като на първо нива са мека мебел с разтегателен диван, трапезна маса,телевизор с кабелна телевизия, баня с тоалетна, тераса с изглед към морето, климатик.Второто ниво е за спалня двукрилен гардероб, баня с тоалетна.

Апартаментите са с мека мебел, телевизор с кабелна телевизия, огледало цял ръст, мини бар, тераса с изглед към морето, баня с тоалетна, климатик,имат две спални с по две легла.Хотелски комплекс „Амбелиц“ разполага с 25 метров открит басейн с дневен бар.Ресторантът предлага традиционна българска кухня.разполага с ресторант с 50 места и красива гледка към морето.

Контакти:
хотел Амбелиц
с.Лозенец, местност Рибарницата
Телефон: 0886 00 97 40
Е-mail: ambelitz@abv.bg
Уебсайт: ambelitz.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress