Хотел Астория

Хотел „Астория“ е един от елитните хотели в Пазарджик, който предоставя на скъпите си клиенти единични, двойни стаи и цели апартаменти на сравнително изгодни цени, които с наличието на дизайнерски интериор, ще отговорят на Вашите мечти и предпочитания.

Съчетанието от съвременно технологично оборудване, модно обзавеждане с топли цветови гами и естетичен вкус, ще допринесе за пълен уют и спокойствие на скъпите ни гости.

В нашия хотел Вие ще се почувствате съвсем отпочинали и изпълнени с нови сили и жизнена енергия. В хотела ще намерите уютен ресторант със 100 места.

Ресторантът разполага с добра кухня, която предлага на своите посетители вкусни ястия и месни специалитети, приготвени на жар като се залага на свежите продукти и бързото изпълняване на поръчките. Сред многото хотели в Пазарджик, тук е мястото, където да опитате традиционни български гозби, както и ястия, съчетали международния привкус.

Брой стаи и брой места:
7

Екстри:
Хотелските ни стаи притежават отделна баня, Wi- fi, рум-сервиз, хладилник, климатична инсталация, цифрова телевизия и мини-бар.

Цени:
30-60

Адрес:
гр. Пазарджик, ул. Оборище №6
Телефони за контакти:
тел.: +359 (34) 44 85 85
Уебсайт:

hotelrestaurantastoria.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress