Хотел Библиотеката

В сърцето на гр. Поморие е разположен семеен хотел Библиотеката.Разполага с леглова база 25 места.Рзпределени в апартаменти,стуия и двойни стаи.Семеен хотел „Библиотеката“ е предназначена за хора, търсещи почивка в спокойна среда, в близост до морето, с всички необходими удобства. Обикновено свързваме лятната почивка с хубава книга,

а не с лошите новини и плоските сериали по телевизията.Именно заради това ще ви предоставим книги от нашата колекция, както и при предварителна заявка – електронна книга, с която ще получите достъп до необятните ресурси на интернет библиотеките. И все пак ако държите на телевизията, стаите са оборудвани с телевизори.Всички стаи са със самостоятелна баня с тоалетна, климатик и тераса. Студиото и апартаментът се намират на последния /5-ти/ етаж с прекрасна гледка към стария град.Студиото се състои от всекидневна и кухня и преход към спалня и голяма тераса с подходящи условия за хранене.
На първия етаж семействата с деца ще могат да разчитат на детски кът. Малка семинарна зала дава възможност за курсове и семинари за до десет човека.Дворът предлага възможност за следобеден релакс и вечерно барбекю, както и възможност за игра на децата под пряк визуален контрол.

Контакти:
хотел Библиотеката
гр. Поморие, ул. България №6
Телефон: +359(0)885/882252
Телефон: +359(0)888/553503
E-mail: dr.milen.dimitrov@gmail.com
Уебсайт: bibliotekata.bg

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress