Хотел Бисер

Хотел „Бисер“ се намира в Балчик и предлага настаняване на супер изгодни цени, започващи от 9,50 евро на човек. За тази цена освен нощувка, ще получите още правото на безплатно ползване на басейн и шезлонг, безплатен безжичен интернет, безплатен паркинг. Настанявайки се при нас, Вие получавате отлична комбинация от местоположение, цена и качество на продукта и услугите.

Нашият хотел има отлично местоположение, в съседство с Двореца и Ботаническата градина. Точно пред и до хотела са разположени множеството магазинчета и ресторанти. От хотела има пряк достъп до морето (150 стъпала).

Хотел „Бисер“ предлага богат избор от помещения и типове настаняване. Стаите биват супериорни, комфортни и икономични, без или с изглед към морето, без или с климатик. Вие можете да избирате сами вида и начина на изхранване.

  • Супериорните стаи са изцяло реновирани през 2010 г. и имат климатик, кабелна телевизия и хладилник, балкон с изглед към морето и парка и безжичен интернет.
  • Комфортните стаи са частично реновирани през 2012 г. и разполагат с кабелна телевизия и хладилник, безжичен интернет и балкон с изглед към парка на хотелския комплекс.
  • Икономичните стаи са с базово и остаряло обзавеждане и са подходящи за настаняване на организирани детски групи. Стаите разполагат със самостоятелен санитарен възел и безжичен интернет.

Хотелски комплекс „Бисер“ ви очаква. Прекарайте едно незабравимо лято!

Брой стаи и брой места:
52 помещения, 120 легла

Екстри:
Външен басейн с детска секция, бар-басейн, ресторант, конферентна зала, детска площадка, собствен паркинг.

Цени:
от 19 до 38 лв. на нощувка
Адрес:
гр.Балчик, ул.Залез 43
Телефони за контакти:
0885301460
Уебсайт:
bisserhotel.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress