Хотел Бодрост

ХОТЕЛ ВИЛА БОДРОСТ е разположен в един от най-красивите и тихи курорти на България. Със своите нови ски-съоръжения и условия за ски-туризъм, курортът “Бодрост” в Рила планина, е една от най-желаните дистинации както за българи, така и за чужденци.Хотел “Вила Бодрост” разполага с петдесет и четири легла, разпределени в дванадесет двойни стаи, десет спални, три спални-лукс и два апартамента.Стаите са уютни и топли и всяка е оборудвана с телефон, цифрова телевизия, безжичен интернет, мини бар и други. Хотелът разполага с басейн и сауна. В общата част на хотела се намират басейн и джакузи. Панорамните им прозорци разкриват красива планинска гледка от заобикалящата природа.На разположение е и лоби-бар, който предлага голям избор от алкохолни и безалкохолни напитки, коктейли и домашно приготвени сладкиши.

Ресторантът разполага с четиридесет места, където богато меню и професионални готвачи приготвят традиционната българска и европейска кухня.
В непосредствена близост се намира ски-зоната “Картала”, която ви очаква с добре обработени снежни писти от декември до април всяка година. ХОТЕЛ ВИЛА БОДРОСТ разполага със ски-гардероб и транспорт до ски-зоната.
Тук е изградена ски писта с дължина 2000 метра и денивелация 375 м, влек тип Помагалски с начална станция на 1400 метра надморска височина и горна станция на 1750 метра надморска височина, а също така и къс учебен влек.

Контакти:
Хотел Вила Бодрост.
с.Бодрост,общ.Благоевград
Тел: 073 / 885556
Тел:073885556; 0885885156
Е-mail: info@villa-bodrost.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress