Хотел Велбъжд

В центъра на Кюстендил – един симпатичен български град познат по своите минерални извори, на живописен площад стои изправен тринадесетиетажният хотел „Велбъжд”, от който се открива цялостна гледка наоколо.

В хотела ще намерите изключително приятни възможности за настаняване и типичното за този край гостоприемство. В хотел „Велбъжд” има 30 стаи. Големи прозорци откриват прекрасна гледка към града, долината и планината до Кюстендил, амбиентът е приятен, а линиите – елегантни.Стаи с едно легло, стаи с две легла (съединени или отделни), апартаменти (две стаи, дневна стая с телевизор и отопление и спалня).Помещенията са напълно обзаведени и в тях ще намерите: Самостоятелно отопление,Сателитна телевизия, Мини бар, Телефон с директно набиране, Сешоар и комплект козметични продукти, Услугите „пране” и „химическо чистене”, Безплатен безжичен интернет,Рум сървиз.
На най-горния етаж на хотела,се намира ресторант „Панорама”.Намиращ се на дванадесетия етаж на хотела, в ресторанта се предлага богато разнообразие от домашни специалитети с традиционен вкус, а също така и модерни блюда и специални селекции.В ресторанта ще намерите главна зала, малка зала за частни събирания и градина на покрива – едно любимо място за изискано хранене на 47 м височина през пролетта и лятото.

Контакти:
Кюстендил, бул.България 46
Телефон: 0035978/ 520246
Е-mail: pautalia_tours@abv.bg
Уебсайт: velbujd-hotel.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress