Хотел Велина ****

Хотел „Велина”, град Велинград, е модерен четери звезден хотел, сертифициран по ISO 9000 за добри производствени практики, и HACCP система за безопасност на храните. Хотелски комплекс Велина е с богата традиция в грижата за гостите си. На Ваше разположение са класически Ресторант ВЕЛИНА, Лоби Бар, бар SPA център и Лятна градина.

Ресторант
Класически ресторант с българска и европейска кухня. Богат избор от местни и световно утвърдени производители на вина. С двете си зали предлага добри условия за коктейли, фирмени и лични тържества.

Конферентна зала
Залата е с капацитет до 80 човека (при подредба тип киносалон). С естествена дневна светлина и няколко нива на допълнителна осветеност. Оборудвана е с голям екран, мултимедия и озвучаване.

SPA център
SPA и Wellness центърът е проектиран и изграден с идеята за възстановяване и релакс чрез слънце, контакт с природата, минерална вода и SPA терапии.
В центъра са обособени две зони:
Обща – включваща фитнес зала, сауна, парна баня, джакузи и полу-олимпийски минерален басейн.
Индивидуални студия за масаж и SPA терапии

Басейни
Външен, минерален, целогодишно работещ полуолимпийски басейн с температура на водата 30 градуса.
Закрит, минерален, климатизиран полуолимпийски басейн с температура на водата 30 градуса.
Велинградският термоводоносен басейн е един от най-големите и сравнително най добре проучван в цялата южнобългарска термална област. Водните му ресурси възлизат на около 160-175 л/сек. Общият брой на минералните извори е около 80. Температурата на водата е различна: в кв.Чепино-42-43 градуса С, в Лъджене – 28-63 градуса С, в Каменица – 84-88 градуса С, а в село Драгиново – 94 градуса С.

Адрес: гр. Велинград, ул. Доктор Дошников
Телефони: +359 35953412, +359 888003480
Факс: +359 35958427
Електронна поща: reception@hotelvelina.com

Уебсайт: www.velinahotel.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress