Хотел Вермона

Гр.Приморско е на живописен, разположен на малък полуостров.Крайбрежен панорамен път свързва града с всички черноморски селища – Бургас, Несебър, Поморие, Дюни, Созопол, Черноморец и др.Местността привлича със своите тихи заливчета, равния бряг, дългите плажове с чист, златист пясък и красиви дюни.Хотел Вермона е разположен на 50 метра от плажа,

зад хотел “Тишина”, с великолепна панорама към Северен плаж и приморските дюни.Предимства на хотела са близостта му до центъра на града,тишината и спокойствието.Семеен хотел „Вермона“-гр.Приморско се намира до входа на Северен плаж.Разполага с 30 стаи,напълно оборудвани,всяка с тераса,тип веранда с изглед към морето и към басейна според типа стая..Стаите са с по едно, две или три легла-11 двойни стаи /СТАИ ЛУКС/с ново обзавеждане с климатици и изглед северен плаж или басейн ,6 броя стаи/СТАНДАРТ/-3 легла + 1 допълнително /изглед северен плаж/ ;

6 броя стаи/СТАНДАРТ/-2 легла + 2 допълнителни /изглед басейн/; 6 броя стаи/СТАНДАРТ/-2 легла + 1 допълнително /изглед басейн/ и 1 единична стая/СТАНДАРТ/ с изглед басейн. Хотелът разполага със собствен паркинг,безплатен за клиентите.

Контакти:
хотел Вермона
гр.Приморско ул.Лагуна №3
Телефон: +359 888 551 504
E-mail: hotelroyall@abv.bg
Уебсайт: hotelvermona.com

2 Коментари към “Хотел Вермона”

  1. Чавдар Георгиев каза:

    Не ми хареса. Стари мебели, слаба хигиена и липсва паркинг.

  2. Веселина Иванова каза:

    Ужасен хотел с ужасни условия и завишени цени. Със сигурност няма да си починете в този хотел – обзавеждането е изключително остаряло и най-вече матраците, които са с показали се пружини. Отношението на персонала е неприятно и злобно. Стаите не се почистват добре, а смяната на спалното бельо е голяма рядкост.
    Удобства в хотела няма, няма дори и паркинг и сте принудени да търсите място из прашната уличка, надявайки се, че няма да бъде вдигната от паяк.
    Не си заслужава да отсядате в хотела!

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress