Хотел Вероника

Девин е разположен в централна южна България в най-живописната част на централната част на най- красивате бългаска планина Родопи. С уникалното съчетание на климат,минерални води и красива природа, градът е предпочитана туристическа дестинация.Около Девин се намират изключителни природни забележителности за туристите Дяволското гърло и Ягодинската пещера и Триградското ждрело, както и пещерите Харамийската, Орфеевата дупка. Хотел Вероника разполага с 10 двойни стаи

и 1 апартамент. За удобството на нашите гости в хотела има Лоби-бар с виенски салон и ресторант. В ресторана може да се насладите на атмосферата на автентичния родопски край и да опитате характерни за района специалитети. При предварителна заявка може да се осигури програма от родопски гайдари и солисти.Всяка стая разпола с:Кабелна телевизи,санитарен възел,Интернет, телефон,рум сервис,локално отопление.Към хотела има паркинг за автомобилите.
Балнеоложкият курорт Девин е много популярен поради минералните си извори, свежия планински въздух красивата природа на региона.

Контакти:

гр.Девин
улица Хан Аспарух 19
Телефон: +3593041 3665
Телефон: +359894 407 346
Е-mail: hotel_veronika@mail.bg
Уебсайт: hotel-veronika.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress