Хотел Джамура

Хотел – Ресторант Джамура се намира на 25 км. от град Пловдив в посока Пампорово и на 7км. от Асеновград, в село Бачково.Срещу самия манастир, се намира хотел – ресторант Джамура – място, където можете да се насладите на невероятно вкусна скара и да отпочинете с близки и приятели сред прекрасната природа на Родопите. Манастирският комплекс и околността са се превътнали в развит туристически обект с множество магазинчета, сергии и заведения, ограждащи пешеходната алея до манастира. Тук е изложено за продан буквално всичко, което расте или се произвежда

в Родопите – редки билки, домашни сладка от диви плодове, козе и биволско кисело мляко и сирене, родопски вълнени одеала и какво ли още не. Хотелската част разполага с 13 стаи и 2 апартамента. Всички стаи и апартаменти разполагат със самостоятелен санитарен възел, климатик, мини бар, кабелна телевизия.
Ресторантът разполага с 300 места.Две зали и една обзаведена в битов стил и камина. Идеалното място за Вашите празнични зимни вечери!Тераса със свалящи се прозорци и прекрасен изглед.Градина в която може да похапнете на прохлада в летните горещини.

В ресторант Джамура може да се насладите на невероятната скара, известна

със своя специалитет ДЖАМУРКИ! Опитайте и нашите салати и български гозби.

Контакти:
с.Бачково
хотел-ресторант Джамура
Телефон: +359 3327 2320
Телефон: +359 893 292 705
Телефон: +359 888 692 977
Уебсайт: djamura.com

Добави коментар

Copyright © 2011-2023 Turizmo.bg. Всички права запазени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress